Workshops in de Herfstvakantie

Dansende Robots: knutselen met techniek

Wil je een robot maken die echt kan bewegen en dansen? Hou je van knutselen en wil je aan de slag met techniek? Doe dan mee aan de workshop Dansende Robots. Tijdens de workshop leer je hoe stroom werkt, hoe je een motor kunt laten draaien en hoe je dat kunt gebruiken om een robot te laten dansen! Tijdens de workshop gaan we aan de slag met recycle-materiaal, kleine elektro-motortjes en heel veel gave knutselmaterialen.

De workshop is op zondag 30 oktober van 13.30 - 15.00 uur in het Verwonderlab. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Enthousiaste ouders/begeleiders mogen ook meedoen. De workshop kost €17,50 per persoon. Je kunt ter plekke in het Verwonderlab met PIN betalen.

Heb je zin om mee te doen? Geef je nu snel op via: info@verwonderlab.nl

Halloween workshop: 3D tekenen glow-in-the-dark 

Tekenen met een 3D-pen en hele gave glow-in-the-dark figuren maken voor Halloween. Dat is wat we gaan doen tijdens deze speciale workshop. Met de 3D-pen kun je kleine sculpturen maken. Niet alleen plat, maar ook in de lucht. We gebruiken daarbij een heel speciaal materiaal dat licht geeft in het donker. Zo kun je extra griezelige figuren maken voor Halloween. En natuurlijk mag je die ook mee naar huis nemen!

De workshop is op zondag 30 oktober van 15.30 - 17.00 uur in het Verwonderlab. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Enthousiaste ouders/begeleiders mogen ook meedoen. De workshop kost €17,50 per persoon. Je kunt ter plekke in het Verwonderlab met PIN betalen.

Heb je zin om mee te doen? Geef je nu snel op via: info@verwonderlab.nl