Pop Up Verwonderlab bij Kaarsjesavond

Gouda bij Kaarslicht (op vrijdag 11 december) is een dag met veel hoogtepunten in muziek, theater, cultuur en entertainment.
Vanaf het begin van de middag tot ver in de avond vermaken duizenden mensen zich in de historische binnenstad. Overal klinkt muziek, zijn er wandelingen uitgezet en is er straattheater en dans. 

Het Pop Up Verwonderlab staat tijdens Gouda bij Kaarslicht in de tuin van Museum Gouda. Tussen 15.00 en 20.00 uur zijn er verschillende gratis activiteiten. Je kunt ook meedoen aan bijzondere "Glow in the dark" workshops.

---

'Gebrek aan fantasie is misschien wel het meest fatale menselijk tekort.'

-Clare Lennart , Nederlands romanschrijfster (1899-1972)

---

Nieuw: robot bouwen

Je kunt nu een grote, metalen robot aankleden met allerlei onderdelen. Geef je robot armen, knopjes, antennes en coole gadgets!

---

Kerstvakantie

In de eerste week van de kerstvakantie is het Verwonderlab open. Er zijn dan heel veel leuke activiteiten rondom het thema "Spelen met licht."

---

Schoolbezoek

Het Verwonderlab wordt steeds populairder bij scholen. Regelmatig ontvangen wij schoolklassen. Een bezoek aan het Verwonderlab past heel goed in een cultuureducatie-programma. Kinderen leren op een speelse en leuke manier heel veel over kunst. Het Verwonderlab verzorgt ook speciale workshops die aansluiten bij diverse kunstprojecten op scholen. Werkt u in het onderwijs en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op. Wij denken graag met u mee!