Een verwonderlijk 2015!

Namens het Verwonderlab wensen we jullie een inspirerend en verwonderlijk 2015!

In 2015 starten we met een maandelijkse nieuwsbrief van het Verwonderlab met daarin de laatste nieuwtjes, bijzondere activiteiten en inspirerende idee├źn waar je zelf thuis mee aan de slag kunt.

Omdat dit de eerste keer is dat we deze nieuwsbrief verzenden, weten we niet zeker of je deze wilt ontvangen. Je kunt je onderaan de nieuwsbrief afmelden.

---

Workshop Robot maken

In de Kerstvakantie organiseerde het Verwonderlab speciale workshops. Van de workshop Robot maken deed het AD Groene Hart verslag. 

Zoals je ziet zijn de kinderen en hun ouders vol fantasie aan de slag.

---

Inspiratie

In het Verwonderlab heb je vast al ervaren dat je veel verschillende dingen kan maken met doppen.

Maar ook met dopjes van bierflesjes kun je aan de slag. Zoek wat mooie plaatjes in tijdschriften en knip deze uit ter grootte van een 2 euro muntstuk. Lijm deze in de dop. Lak het plaatje af met transparante lak. Maak met een priem een gaatje erdoor voor de (zilver)draad). Je kan er een armband, ketting of oorbellen van maken!

---

Nieuw!

In het Verwonderlab zijn meer dan 15 verschillende activiteiten te doen. Regelmatig wisselen we die af. Sinds deze week kun je "Grr, grr, een vis!" doen. Hierbij maak je van een wasknijper een bijtende vis. Kom maar langs als je durft!